elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

ARISTON LSE 620 SCH

DISHWASHER - SERVICE MANUALType: (JPG)Size
55.6 KB
Page
---
Category
DISHWASHER  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview


There is no preview for this item!

Possible causes:
 
 • this is not a pdf file.
 •  
 • pdf, but possible corrupted, or password protected.
  (If this is the reason, announce it
  with the blue man icon on the top and I remove it.
  You can login to do that!)

 •  
 • pdf, but no preview picture generated yet.
 • Sponsored links

  This file is downloadable free of charge: ...processing...

  Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

  Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
  so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
  These free programs can be found on this page: needed progs
  If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
  If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

   
  Relevant forum topics:


  Sziasztok! Kijáró kolléga hozott egy fent említett panelt azzal,hogy "nem centrifugál."Táp hibára gyanakszik.A "villanyt bele engedve" 5V-DC és 12V-DC mérhető a panelon.Multiméterrel mérve dióda híd és a TIRISZTORok(TRIACok)(?) nem zárlatosak.ELKO kapacítások rendben vannak.Ebben a mosógépben háromfázisú EVOII panel van.A SM fenn van a tanyán.Letöltöttem.A panel száma:215009162.00. 27/2006. Kérem,hogy segítsetek!Minden véleményt szívesen fogadok.Sajnos a foto föltételét a számítógépre még nem tudtam megoldani.Minden rendben csak a PC-n én vagyok ügyetlen.Előre is köszönöm segítségeteket.Üdv Jano Sziasztok! A panelt a topikban kapott hozzászólások után javítás nélkül vissza adtam.Ez úton is köszönöm a kedves kollégák segítségét.Üdv Jano
  Üdvözlök mindenkit.Ariston mosógéppel volna olyan probléma,hogy nem indul a motor .PL centrifuga inditása után lezár az ajtó kiold a dobretesz szivatyúzik számol visszafelé ahogy kellene neki aztán végigmegy a program úgy hogy a motor megse mozdul.A végén 01percnél kiírja az F01 hibakódot (nincs motormozgás)Ha mosást indítok felveszi a vizet aztán várakozik, majd jó sokára F01 hiba.Ez már x-dik panel ami ezt csinálja a panelon semmi elváltozás égés nyom mérhetően rossz alkatrészt nem találok.A kondikat kicseréltem,bár mérve azok is jók voltak.Próbáltam átprogramozással de ezeken a panelokon ez sem segítet.Esetleg valaki tudna valami okosságot,hogy mi lehet a probléma.Előre is köszönöm a seítséget.
  Sziasztok! A címben szereplő szerkezettel gyűlt meg a bajom. Az eredeti probléma a tápegységével volt. Ezt sikerült megoldanom. Most az az újjab gond merült fel hogy nem indulnak el az indukciós lapok. Van egy relé ami az egészet feszültség alá helyezi és ez a relé ütemesen kattog. Nekem olyan mintha nem érzékelné hogy edény van rajta. Eddig a két igbt-t meghajtó IR2112 es ict cseréltem és egy lm339es smd ict. Sajnos eredményt nem hozott. A kh-s nak tünő alkatrészeket átforrasztottam. A táp 12v és 5v stabil terhelhető. Az igbt-k nem zárlatosak. Akinek már volt hasonló problémája és talált megoldást kérem segítsen. Ui.: Találtam pár hasonló forum témát de megoldást ott sem írnak. Segítségeteket előre is köszönöm ! Gábor "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
   
  Similar manuals:
   
  More useful contents:


  If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
  You can write in English in the forum no need hungarian translation!


  ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::