elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

ASUS F3SV SC REV 2.3 BOARDVIEW

NOTEBOOK-PC - SERVICE MANUALType: (RAR)Size
264.5 KB
Page
---
Category
NOTEBOOK-PC  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview


There is no preview for this item!

Possible causes:
 
 • this is not a pdf file.
 •  
 • pdf, but possible corrupted, or password protected.
  (If this is the reason, announce it
  with the blue man icon on the top and I remove it.
  You can login to do that!)

 •  
 • pdf, but no preview picture generated yet.
 • Sponsored links

  This file is downloadable free of charge: ...processing...

  Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

  Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
  so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
  These free programs can be found on this page: needed progs
  If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
  If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

   
  Relevant forum topics:


  Hali! Kis gondom támadt. Asus x551MA-SX019D vadi új laptop, free DOS op reendszerrel. A gond az, hogy nem lehet telepíteni a win 7-t, mikor telepítéskor, a fájlok betöltése után újraindulna a gép, bejön a kék halál, az alábbi üzenettel: "A problem has been detected and windows has been shut down to perent damage to your computer. If this is the first time you're see this stop erre screen, restart your computer. If this screen aapears again, follow these steps: The BIOS in this system is not fully ACPI complaint. PLease contact your system rendor for on updated BIOS. Tech. inf.: Stop: 0x000000A5 (0x0000000000000011, 0x0000000000000008, 0xFFFFFFFFFFD1C018, 0x0000000020120913) A neten utána néztem, de nem sok sikerrel. Remélem valaki tud valami használható segítséget. Előre is Köszönöm! :szetver: "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
  Hello Mesterek! Problémám a fent megnevezett alaplappal, hogy alvóállapotból egyáltalán nem, vagy nagyon sokára tér vissza. A lapot használtan vettem, egyébként semmi egyéb probléma vele. Állítólag a BIOS-ban kellene túrkálni, de ehhez nem merek nyúlni, meg persze nem is ismerem. Bármilyen jótanácsot szívesen veszek. Üdv Tamás
  Sziasztok! Adott egy ismerős gépe...néha lefagy majd észhez tér, néztem memtestelx86 stb...everest stabilitás tesztel stb.... ami nekem feltünt h a cpu 83C' csúcsot ért el, tanácsot is kaptam, a hőcsőből elszökött a gáz, Aki tud az erősítsen meg vagy várok további tippeket h miért szökik egekbe a hőmérséklete a cpu-nak... S ha netán mégis "igaz a hír" akkor hol tudok ilyen csövet szerezni? A segítségeket előre is köszönöm! A Megoldás az volt hogy a fordulatszám szabályozást illetve a automatikát ki kötöttem, azóta a laptop ne fagy ki. Valószínűleg a hőmérséklet érzékeléssel volt, van gondja de így már nem melegszik túl a gép igaz a ventilátornak mennie kell.
   
  Similar manuals:
   
  More useful contents:


  If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
  You can write in English in the forum no need hungarian translation!


  ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::