elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

CHINA KONKA TDA16846TDA9383LA7645NTDA8945STDA8944JTDA7429S

TV - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
558.2 KB
Page
2
Category
TV  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

CHINA KONKA TDA16846TDA9383LA7645NTDA8945STDA8944JTDA7429S service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


Szép napot mindenkinek.Van egy olyan probléma,hogy egy 36cm-es tvt nemlehet vezérelni távirányitóval,de ráadásnak a gyerekzár is be van kapcsolva.Az impulzus eljut a prociig,de nem reagál rá.Az előlapi gomokra egy osd jelet kijelez,ami a gyerekzár.Probáltam üres eeprommal,amit felprogramoz a processzor,működik a menü és csatornakeresés,de nemtalál programot(valószinű,hogy szervizjébe kell tunertipust állitani).Távra igy sem reagál.A készülék teljes tipusa Meredian tk-3612.Az alaplapon MA1 jelzés van ráfestve.A neten nemsok mindent találtam hozzá.Ez esetben rajz nemsegit.Valakinek valami hozzászólása lenne-e,vagy eeprom tartalom esetleg szervizmenü,de távvezérlő vezérlése nélkül nemvalószinű a belépés.
Üdvözletem! Kellene a szervizmenü belépési módja. Proc.: LC863232B; LA76818. (Gyanítom, AGC-t kellene állítanom, mert zavaros a kép úgy kábelről és földi antennáról is, saját antennával nagyon gyenge a vétel, ezáltal a kép is... Tuner, SAW jungle I.C. rendben.) ----------- Sikerült belépni a szervizmenübe. A táv.-on van egy rejtett gomb, a "-/--" gomb alatt. Viszont, hiába állítottam AGC-t, még mindig gyenge a tuner-kép, video bemenetről tökéletes! Valaki dúrta már a készüléket, ezért nehezebb a hiba behatárolása. Előzmény... Mikor hozzám került, akkor fehér kép volt a kijelzőn, tuner és Video bemeneten keresztül is. Kimértem, hogy az IR3Y26 2-es lába nem kap szinkronjelet és valószínűleg ezért nem jön ki a 48-as lábon szinkronjel, azaz, a kijelző sem kap szinkronjelet. Katalógus szerint a 47-es láb a szinkronjel bemenet és a panelen is fel van építve a kapcsolás, csak ki van hagyva egy ellenállás és egy kondenzátor. Szerintem az IR3Y26 elszállt (a 2-es láb és test közötti ellenállása 51 Ohm)... mivel nem egyszerű az ára és magamnak lenne a készülék, ezért megpróbáltam "átvágni". IC4 11-es lábáról közvetlenül 220nF-al csatoltam a jelet IR3Y26 2-es lábára (nagy narancs kondi a képen), minek hatására lett kép, de kék tónusú. Ezek után beépítettem a 2-es lábnál kihagyott alkatrészeket. Így jó lett a kép... Tapasztalatok: - nem lehet szabályozni semmilyen vertikális értéket, pedig a Jungle I.C.-ből kijön a VSYNC jel. - üres REPROM-ot beforrasztva a processzor LA76810-nek megfelelő Jungle I.C. beállításokat akar megjeleníteni, viszont, fizikailag LA76818 van benne, annak ellenére, hogy elméletileg ez a kis tv 3Y01/3Y11 chassis számú: http://master-tv.com/article/lc863xxx/ Ez a rajz kísértetiesen hasonlít és itt is LA76810-et írnak: http://elektrotanya.com/china_china_mini_12v_lcd_tv_lc863324a_la76810.pdf/download.html Nem igazán találtam különbséget az LA76810 és LA76818 között, viszont, láthatóan ki lett cserélve. Kiforrasztottam az I.C.-t, teszek a panelba foglalatot, aztán próba. Van valakinek tapasztalata? Vagy esetleg egy ilyen panelje bontva? Minden segítséget ill. ötletet előre is köszönök!
Sziasztok! TV ben kiégett a horizontális kimeneti tranzisztor 2SC5885 (ITO-220,6A,diódás) beraktam helyette BU1508D-t, ezután bekapcsoláskor a fényerô véletlenszerüen de sürün változott erôsebbre gyengébbre, beraktam G2 pótló kapcsolást és jó lett a fényerô, gondolván hogy emiatt égett ki a BU visszaadtam a kuncsaftnak, elôtte az elkókat ESR-re (primer, sec, Hor,O/W,V) mind jó volt, sajnos a 1.6kV-os blokkokat nem cseréltem ki. Most meg hoznák vissza mert csak fél órát muködött, míg elôtte a G2-ot alitottam nem melegedett semmi, nem szikrazgatott semmi. Valószinu a nagyfesztrafó belulrol athúz.. Létezik-e valami megoldás-védelem ami megvédené a BU kiégését, nem tudom mitôl éghet ki talán a tulfeszultségtôl?
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::