elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

DAEWOO CP-375

TV - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
1.2 MB
Page
1
Category
TV  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

DAEWOO CP-375 service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


Szevasztok Hozták ma ezt a tv t,előéletéről nem tudok,a gazdája azt mondta a nejemnek hogy a kapcsolónál valami szikrázik,szétszedtem a ptc el égett kicseréltem,ám de nem indul,vagyis indul,egy pillanatra,de vissza is áll pirosra a led,levettem a sort égővel próbálom ugyan az,ha kiszigetelem a proc 63 as power lábát akkor el indul a táp,minden fesz megvan. Oszcival néztem a proci sormeghajtó lábát,semmi jel felfutás nem látszik,a függőleges viszont igen,de rögtön le is áll.Sajnos távot nem hoztak hozzá,nemtudom inditani róla, viszont a gombról nem indul.Mikor ugymond stbay ba van akkora B+ egy pulzáló állapotban van a szkóppal nézve.Szerintem ennek igy is kell viselkedni,de akkor mi van,miért nem indul? Köszönöm a segitséget,találtam egy kódot el indul vele,az a fránya gyerek zár.
Sziasztok! Keresem a fenti LCD TV rajzát. Nem kapcsol be, az előlapi LED sem világít. IC-k: Táp GK5450PW , VIPer22A , IP 3002 Techwell TW9919, Pixelworks PW218-10 ; WC5587.00) MST338M-110, HY50U283222B, MSP44TOK D6, SDA5550 M , M27W101
Üdvözlöm a Mestereket!Egy kis tanácsra lenne szükségem: A fent nevezett tévé a tulajdonosa szerint, "egyet gondolt" és megállt ,többé nem lehetett elinditani a power led sem világit.Szétszedtem és látom hogy a hálozati 4 A biztositékot ellötte.Kicseréltem probaképpen egy ugyanolyan értéküvel ,de bekapcsolás után kb 3 másodpercel ezt is kiverte, még mielött bármi is megjelenhetett volna a képernyön. Mivel nem tudtam mérni feszültséget igy megszakitottam a sortáp vonalát, és megterheltem egy 40 wattos égövel . Igy már nem veri ki a biztositékot stabil 123 voltot mérek az égön. Beiktattam egy 92 ohmos 16 wattos ellenállást a sortáp vonalába sorosan ,és igy táplálva a sorvéget , nem veri ki a biztositékot ,kép és hang van.Az ellenálláson 26 volt feszültségesést mérek ,az ellenállás bemenö feszültsége 123 volt . A tápegység minden feszültsége megközeliti a normális értéket , egyedül a sortraforól jövö 200 voltos video végfok tápfeszültsége nem megy 100 voltnál feljebb.Ha kiveszem az ellenállást akkor ismét ellövi a biztositékot.Égés , füstnyomok nincsenek sehol.Szerintetek a video végfokban keresgéljek , vagy a sortrafo lehet a ludas?A ring teszter a trafot beépitve is hibátlannak mutatja mind a 8 led világit. Rajzot csak CP 185G saszi változatot találtam /GU végzödés nélkül, igy ebböl dolgozom. A video végfok a tv-ben tranzisztoros , a rajzon meg ic vel van felépitve .. Elöre is köszönöm az esetleges észrevételeket tisztelettel dddemeter!
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::