elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

H-BUSTER HBD-9500-9600AVN SM

CAR-AUDIO - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
5.9 MB
Page
54
Category
CAR-AUDIO  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

H-BUSTER HBD-9500-9600AVN SM service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


Tisztelt Mesterek! Hangosításhoz nem igazán értek, de szívességből elvállalnám, ha segítetek. Adott egy templom a mellékelt rajz szerint (belmagasság kb. 10m), aminek a hangrendszerét 3 (vagy 4?) hangszóróval kellene bővítenem, illetve erősítőt kellene cserélnem. Különösebb (hang)minőségi igények nincsenek, olcsó és jó legyen :) Esetleg a későbbi javíthatóság is szempont lehet! A jelenlegi erősítő APX100, a hangoszlopok a két középső kivételével HD436 típusúak (10VA). A két középső HTP30 (25VA). A rajzon pirossal jelöltem a kívánt hangszórók helyét. 2 a kórusra, egy (vagy kettő) az oltárhoz, amolyan "monitor" hangfalként. Szerintem 10VA körüli teljesítményűek elegendőek lennének. Kérdések: - Milyen erősítőt ajánlotok? Milyen hangfalakat ajánlotok? (Elegendő a 10VA/db teljesítmény?) - Ha jól tudom, 100V-nál az erősítő teljesítménye nagyobb kell legyen a hangfalak össz. teljesítményénél. Azaz ide kb. (8x10) + (2x25) + (3x10) = 160W teljesítmény szükséges. eszerint a szóba jöhető a 240W lenne. - Az oltárnál a 2 mikrofont jelöltem. Illik a mikrofonnal szembefordítani hangfalat, ahogy rajzoltam? Vajon fog-e gerjedni? - A vezetékezés eléggé vacak kivitel. Ha jól láttam kb. 2x0.5mm2 fali "szürke telefonvezeték". Gondolom erősebb átmérő kellene... - A polaritáshelyes bekötésnek (az esetleges kioltási effektus miatt) van jelentősége? Ha igen, hogyan tudom a régi BEAG hangoszlopokon megállapítani a kilógó vezetékekből, hogy melyik-melyik pólus? Csatoltam még néhány infót a jelenlegi hangfalakról, illetve néhány linket az általam jónak vélt új erősítőről/hangfalakról. Kérlek véleményezzétek! http://www.radiomuseum.org/r/beag_kuelteri_hangoszlop_hd_43.html Segítségeteket előre is köszönve: Gyula
Üdv! Olyan problémával küzdök ezen erősítővel, hogy BX1500D-F.pdf filében található szűrőhálózatrol pulzáló hangfrekvenciás jel jön le. Egyszerűen nem tudok napirendre térni vele , olyan érzése van az embernek , mintha nem lenne meg a közepe , betáprol megvan . Most 75Hz frekivel mértem őt . Az oldalon fenn van a rajz. Mit nézzek meg ? Ic-k egy részét lecseréltem már , test irányába ellenállások megvannak , kapacitások megvannak. Továbbá azt tapasztalom hogy ha közelítek a potikhoz "búg" a kihajtása. A kör vége egy 330uF kondiba végződik ezt kivéve csinálja. Ő a harmadik ilyen erősítő az első kettő nem volt ilyen.
:help: Szép estét mindenkinek az lenne a kérdésem nem lehet e helyettesíteni valami más tipussal mert már nehéz hozzá jutni olyanhoz amit érdemes beforasztani kösz János "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::