elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

HOOVER HTC13AA-86

WASHING-MACHINE - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
1.7 MB
Page
15
Category
WASHING-MACHINE  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

HOOVER HTC13AA-86 service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


Sziasztok! A címben szereplő mosógép hol forgatja a dobot, hol nem, végül error 9-re kiáll mindig. Érdekes, hogy véletlenszerűnek tűnik a jelenség. A tápon cseréltem kondikat, a motor,tachogenerátor jó. A táp brummog 1 kicsit. +5V regulátor,igbt cserélve újra, smd, huzalellenállások, diódák jók. -5V regulátor a régi, graetz híd is. A hiba maradt. Van benne egy csodás mc908...FUE mikrovezérlő, erről megy (legalább) 7 láb az igbt-hez (stk621140B) 3 LIN 3HIN 1 Fault/reset... Valahol itt sejtem a problémát (vagy a motorola flash rom sérült)..szkópom nincs. Még akad pár smd kondi amit cserélhetnék, de nem sok reményt fűzök hozzá. Valaki tapasztalt már hasonlót? Arra is gondoltam, hogy építek belőle egy Candy-t... Vagy rossz ötlet? Üdv.: Laci hoover vhd 816 zi pcb MCU ...ma arra gondoltam, hogy előbb a tápra nézek rá, mert azt hallottam,ezek a motorola mcu-k érzékenyek a fesz ingadozásokra...márpedig a kijelző vibrál időnként, a táp meg murcog...szóval valami nem kerek... Aztán gondoltam az adatbuszra az mcu és az igbt közé teszek pár ledet...mondjuk 7-et, kíváncsi vagyok, hogy amikor az mcu a hin buszokon küldi a jeleket az igbt-nek vajon időnként nem küld -e a linekre is véletlen? Mondjuk érdekes lesz majd... :)
Szép estét! Egy hónapja egy ötven forintos kiékelte a szivattyút. Az überfos kínai szivattyú hat ohmosra olvadt. Triakja felrobbant. Panelon triak csere, smd ellenállatok csere, fóliák, lyukgalvánok javítása, szivattyú csere, és működött. Eddig. Odamentem, rövid program, víz be, fűt, de jó! Reset, víz ki, még jobb. Húsz perc csesztetés alatt semmi hiba. Eljöttem, egy óra múlva jöve a telefon, leállt "E3". MI A TÚRÓ LEHET?
Tisztelt kollégák! A címben szerepló mosógéphez keresek eprom tartalmat és segítséget az írásához. Több darab is van nálam ebből a gépből táphibásan érkeztek hozzám a tápokat már kijavítottam de pár készüléken az eprom is megsérült. Atmega644p-vel vannak szerelve. Az epromok biztos sérültek mert már kivettem az egyik jó panelból az ic-t és beleraktam egy rosszba rögtön fel is éledt a gép mostam is vele. A segítséget előre is köszönöm. Üdv: Flobert
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::