elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

HORIZONT 11AK30 A4 CHASSIS 51CTV664M

TV - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
609.0 KB
Page
2
Category
TV  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

HORIZONT 11AK30 A4 CHASSIS 51CTV664M service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


Hi everyone Did not find the service manual of this led 3D TV samsung UE55ES6570 SXZF. Neither much info on the problem over the net. We have at the bottom horizontal line, almost no colours and image is like ghosting, meaning when images move you can see lots of ghosting following the moving image, when cold also the menu letters are double. It seems to go away when hot. More testing on this tomorrow.
Sziasztok! Játéktermi gépek monitoraival kinlódok éppen, és van egy pár probléma amivel ismételten találkozok, de nem tudom megfogni hogy mi is a pontos hiba, csak mindíg úgy állítom be őket hogy a lehető legkevésbé legyen feltűnő. Mielött valaki azt mondaná hogy menjek a monitor fórumba, ezek CGA, 15khzes monitorok, azaz lényegében egy TV, tuner és minden sallang nélkül, TTL szintű RGB bemenettel. Szóval... nyilván sok féle fajta ilyen szörnyeteg létezik. Az én prblémám szerint két fő csoportba sorolnám őket: A) Horizontális pozíció állítható (azaz maga a raszter mozgatható) B) Horizontális fázis állítható (azaz a kép a raszteren belül mozgatható jobbra balra, illetve van olyan amelyiken a raszter egy jumperrel mozgatható jobbra-balra kicsit) Mindkét típusnál belefutottam abba a problémába hogy a raszter nem a CRT közepén van, hanem el van mozdulva (többnyire jobbra ha minden igaz). Azt kaptam már több helyről hogy nézzem meg nem az eltérítőtekercs mozdult e el, de nem, az minden esetben rendben van. A B típusnál ez egyértelmű gondot jelent, mert vagy lelóg kicsit a kép széle, vagy nem tudom teljesen kitölteni a látható felületet és egyértelmű hogy nincs középen a kép. Az A típusnál pedig a beállítás nem mozdítja el eléggé a képet hogy tökéletesen középre tudjam állítani. Valaki a helyes irányba tudna terelni hogy mit keressek? A raszter mozgatására több féle megoldást is láttam már kapcsolásokon, a jumperrel választható diódáktól a kondik közé kötött trimmerig, de egyiket sem tudtam teljesen feldolgozni hogy hogyan is kellene működniük. Az összes elko ki van cserélve, mivel ezeknél a régi monitoroknál mindíg azzal kezdem hogy kicserélem mindet. Előre is köszi a tippeket.
Sziasztok Átalakítotok egy tb 642-es horizontot kétnormássá,csak a képen jelölt tekercs hiányzik már.Anélkül is kéne működni-e? A válaszokat előre is köszönöm!
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::