elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

LG A2UC146 186 A3UC216 A4UC306 AMNC076 096 126 186 246

AIR-CONDITIONER - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
7.9 MB
Page
78
Category
AIR-CONDITIONER  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

LG A2UC146 186 A3UC216 A4UC306 AMNC076 096 126 186 246 service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


A fenti tűzhelykapcsoló bekötéséhez szeretnék segítséget kérni. A termosztát nem kapcsolja ki fűtést.Kapcsolócsere után valami nem lett jól visszadugva.A termosztát ellenőrizve. A funkciókapcsoló egyébként megfelelően kapcsolja a fűtőszálakat. http://kepfeltoltes.hu/view/121220/index_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Üdv! Van ez a hütö és nem ad vizet, jeget jégkását tökéletesen adja, de nem is elektromos baja van. Ha az ajtozsanér alatti vizcsatlakozot széthuzom poharat odanyomom a viz adagolohoz akkor nyit a mágnesszelep és folyik a viz ahol széthuztam a csövet. A zsanéron keresztül megy fel a vizcsö az ajtoba és abba van egy viztartály és ugy folyik ki a hütött viz, de itt valahol el van dugulva. Nem jövök rá hogy lehet szétszedni és kitakaritani SINI töl szedtem le egy robbantott ábrát de ezen se találom ezt a részt. Bontott már valaki ilyent szét? Köszi.
Sziasztok Urak ! A fent jelzett LG gép hibájával kapcsolatban kérném a véleményeteket, tapasztalatokat. Gép 5 éves. Kívül-belül tökéletes műszaki állapotnak örvend. A gép azonban nem indul el. (Találtam hozzá itt a fórumon manual-t, így el tudtam indulni.) Be sem kell kapcsolni,elég ha bedugom és máris SE hibakód jelenik meg csipogás kiséretében. Bekapcsoláskor a szitu ugyan ez. Manual szerint ez a hibakód a motor HALL jeladójának hibája. Iromány szerint rángasd át a vezetéket,csatlakozót,'oszt jónapot... Persze én is kimértem a vezetéket a hall-tól a panelig. Vezetékek jók. Sőt a jeladóhoz menő vezetékek közül a piros és fekete vezetéken ott a 15,5-6 volt feszültség. És ezt tudja kikapcsolt állapotban,bedugott konnektorral.Ami nem csoda, hiszen ilyenkor is "él " a panel. Ez indokolhatja is az SE hibakódot kikapcsolt állapotban. A gép rendelkezik -hogy nevezzem-teszt lehetőséggel. Motort, fűtőbetétet,stb.lehet tesztelni. De mivel SE hiba van, a tesztbe nem lehet belépni. Érzésem szerint ez valami alap info lehet a gépnek.(teszt üzemben több fordulaton is működteti a motort,így ennek hiányában ezt sem tudja megtenni) Kérdés: Tudok-e mérni még valamit a jeladón-esetleg panelen- mielőtt kicserélném a jeladót ? Merthogy úgy tünik a jeladó nincs külön,csak motorral együtt van ? Nem gondolom, hogy vezérlő panel gond lenne. A hall jeladó teljesen kiöntött.A füst még benne lehet,de ettől függetlenül lehet rossz. Teszek fel képet róla, hátha valakinek akad egy otthon amivel a macska játszik unalmában.. :) Előre is köszönöm a segítséget !
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::