elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

LG LG501-FPD1500-LCD

MONITOR - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
1.5 MB
Page
28
Category
MONITOR  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

LG LG501-FPD1500-LCD service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


A fenti monitorral olyan problémám van, hogy nem lehet bekapcsolni. Tápok rendben, valószínű a vezérlő panelon van a probléma, csak nem találok hozzá rajzot. Rajzokat amiket kaptam hozzá, nem stimmelnek az én vezérlő panelemhez. Az én panelomon van egy Q401 pozíciószámú SMD tranyo? amit egy rajzon sem találok. Ha valaki tudna esetleg egy jó rajzot küldeni, vagy abban segíteni, hogy be tudom-e szerezni valahol reális áron a vezérlőpanelt. A vezérlő panelon a következők találhatók: (T)7MMRLGQ1 TOP:AMB:A S/N 1236950M1962 V1.1
Sziasztok! A statikus, összefüggő színek jók, de ha átmenetet kell képezzen, a képeken látható rétegződést produkálja. Olyan mint amikor 8bitre teszem a windóz színmélységét. A másik problem pedig hogy ha bekapcsolom csak a dvi bemenetet akarja használni, és az INPUT gombot megnyomva a kismenüben csak a dvi választható ki, sehogy nem tudok d-subra, rca-kra, scartra vagy antennára kapcsolni. Próbáltam bejutni a service menube hogy reseteljek mindent, hátha megoldja, de nem találtam se guglin, se a manualban, ami amúgy fent van tanyán (http://elektrotanya.com/lg_m198wa_m228wa_chassis_lp69g_sm.pdf/download.html) Távirányítója nincs sajnos, de próbálkoztam a default LG-s menu+ok, illetve a bekapcs+menu gombok és további kombinációikkal de nem jutottam sehova. Ilyenkor a bevett szokás szerint a power panelen kicserélem az elkókat, de nem vagyok biztos benne hogy ezesetben előre vinne-e (vagy igen?), ezért kérném a segítségeteket. Szerintem ez a hiba a main boardon valamelyik icben van, de nem vagyok biztos benne hogy hol. Azért gondolom hogy nem a power panel a hibás mert világítás van, képet ad, és némely szín teljesen tökéletes, még az átmeneteknél is, míg némelyik hibás...de hogy milyen hiba okozza hogy nem vált át pl antenna bemenetre, azt nem tudom. Bármilyen ötletet szívesen veszek.
Sziasztok! Most került hozzám ez a 22 collos monitor, az eredeti hibája hogy túl világos volt a kép. A G2.öt visszavéve most jó, de a fényerőt nem szabályozza, a kontrasztot azt igen. Én most a LM2402T ic-re gondolok, de ezt nem lehet beszerezni. Ezzel lehet gond, vagy a CXA-val?
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::