elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

PACKARD BELL EASYNOTE SW W

NOTEBOOK-PC - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
1.9 MB
Page
18
Category
NOTEBOOK-PC  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

PACKARD BELL EASYNOTE SW W service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


Sziasztok ! Nemrég hozzám került egy Packard Bell Easynote R1993 laptop. Az akkuja már tropa, ezért csak hálózatról megy, ment. Ugyanis eléggé melegedett a tápdugó és környéke, míg nem egyszer annyira melegedett, hogy zárlatos lett a táp bemenete. Hamarabb kellett volna észbe kapni, és javítani a tápdugú-aljzat érintkezést, de már késő. Miután a táp SMD alkatrészei között rajz hiányában nem tudok eligazodni, ezért az akkubemenet felől próbáltam táppal ellátni. "Asztalon" összeraktam egy tápot LM317-tel, BD244 tranzisztorral és 15 V-ot állítottam be. Szétszedtem az akkuk dobozát, és a sorbakötött 4 cella utolsó tagjának pozitív pólusát lekötöttem és ott adtam be a 15 V-ot. A negatívhoz kötöttem a táp negatívját, az egyes cellák közötti vezetékeket meghagytam. El is indult a laptop, azonban szaggatott hangjelzést ad, és villog a töltésjelző LED. Ettől még elindul a Windows és akár 10-15 percig is megy. Windowsban a PC hangszórót letiltva legalább a pittyegés nem hallatszik, de a villogás marad. Aztán egyszer csak leáll a gép. 2 A körül van az áram, a hűtőbordán lévő tranyó melegszik, de kéz simán bírja. Újra lehet indítani, hosszabb-rövidebb, inkább rövidebb ideig megint megy, aztán leáll. Lehet ezen az úton tovább menni ? Köszönöm ! :) Üdv.:)
Tiszteletem a tanya lakóknak! Javítás közben tápcsatlakozó mellett találtam egy CH0d B14A feliratú diódát (persze drót), van valakinek infója erről a diódáról vagy sm-je erről a notiról? Amit találtam eddig az supressor dióda (gugli barátunk által). Hiba jelenség: - nem kapcsol be. - töltőt rádugva meg ülteti a tápot Minden segítséget nagyon köszönök előre is. Admintól elnézést kérek balga tettemért. Tisztelettel: Osika "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." 1. A moderátori beírást kitörölni, nem jó ómen! 2. A cím változatlanul hibás. Miből gondolod, hogy a szórend felcserélésével jó lesz? A hiányzó elemek ettől nem kerülnek bele! Esetleg így nem érthetőbb?
Sziasztok! Kérdésem a következő lenne, adott egy laptop aminek törött a kijelzője. Próba erejéig rátudom e csatlakoztatni a másik laptopra, és hogyan ? Köszönöm "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::