elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

PEAVEY PV-8.5C SCH

AUDIO - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
446.5 KB
Page
11
Category
AUDIO  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

PEAVEY PV-8.5C SCH service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


Sziasztok! 8 db TO-3-as vegtranzisztor van az egyik oldalon (MJ15003/MJ15004) Kiegett az egyik oldal (4xPNP, 2xNPN) kicseréltem meg a 0.33ohm/5W-os ellenalasok is mentek. Meghajto NPN/PNP is elszalt, mivel nem vettem eszre a meghajtoknal egy pici ellenalast, bekapcsolva kilotte megint az egyik oldalt, most elment 1xPNP, 1xNPN, kicsereltem oket. Ugylatszik megserult valamelyik a 8 közül, mert a hangszorokimeneten 0V-rol novekszik szep lassan az egyenfeszultseg (kb. masodpercenkent +0.1V-ot), na most melyik tranzisztor a hibas, nincs nagy kedvem egyesevel kiszedegetni, majd masikat berakni probara (TO-3 lecsvarozva jo becinezve a NYAK-ra), van-e valami egyszerubb megoldas hogy melyik tranzisztor szivarog, mar az is konnyitene ha tudnam PNP vagy NPN a rossz.. Tud-e valaki valami otletet ra? (nem a meghajtoktol ered a hiba, mert azok le vannak csatolva most)
Sziasztok! Vettem külföldön egy a címben említett basszusgitár erősítőt (amúgy 150W-os) a hozzá illő hangfallal, hibásan. Az eredeti hibaleírás azt mondta, hogy bekapcsolva az erősítőt nem ad életjelet magáról. Tegnap volt alkalmam először megvizsgálni. A primer oldali biztosíték (3,15A) szakadt volt, ezek után óvatos méricskélések következtek: először a trafó szekunder köreit lekötöttem az áramkörökről és egy 100W-os izzón keresztül kapcsoltam be, így az izzószál épphogy csak izzot, megmértem a graetzet, jónak tűnt, sajnos a puffer kondikat nem tudtam kimérni, mert annyira nem szedtem szét, inkább vakmerően tettem bele új biztosítékot és bekapcsoltam úgy. Be lehetett kapcsolni és világított, terhelést ezidáig nem kötöttem rá. Viszont megmértem műszerrel a nyugalmi áramfelvételét és ez az ami miatt itt kérdezek, kb. 300mA-t vesz fel mindenféle terhelés és kivezérlés nélkül az erősítő, nem tűnik ez egy kicsit soknak? Kapcsolási rajzot eddig nem találtam (pontos típus: Peavey Mark III XP series 300CHS -nem egyezik azzal a MArk 3-al ami a tanyán is fent van) szerintetek merre érdemes elindulni?
Sziasztok. Segitseg kellene ehhez a joszaghoz.hat mar mindent vegig mertem rajta TR,IC-k cserelve.es meg mindig torzitva szol,es a hangereje sem a regi.esetleg valakinek rajz volna hozza megkoszonnem. udv Tesla
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::