elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

SAECO SUP 021YNR SCH

COFFEE-MACHINE - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
153.7 KB
Page
1
Category
COFFEE-MACHINE  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

SAECO SUP 021YNR SCH service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


Sziasztok! Ismét sikerült olyanba kezdenem, amihez nem értek.. ezért segítségeteket kérném. Adott ez a masina, ami "nem habosít" hibával került hozzám, hogy vessek rá egy pillantást. Nos ezt megtettem, de nem változott semmi. Vagyis lefőzi a kávét, de annak "állaga, habja" hagy kívánnivalót maga után. Sőt számomra még a hőmérséklete is mintha kevesebb lenne. Gyanúsítottként a kávétartó nyomásszabályzója került látókörömbe, de semmi látható hibát nem találtam... sőt egy-két videót megnézve, ezt kihagyva sem "színezett víznek" kellene folynia. Lenne valakinek ötlete mi okozhatja a gondot, vagy ez egyszerűen ilyen?? Köszönettel: Kiss Z.
Jó Estét Mindenkinek! Adott a fent nevezett mobilklíma, melynek pont most van itt az igazi aktualitása. A gond csak az vele, hogy kevésbé, illetve élek a gyanuperrel, hogy egyátalán nem hűt. Bár a levegő amit fúj hűvös, főleg, hogy atomjaira szedés után az utolsó csavar is átesett egy alapos portalanítós floraszeptes alkoholos tisztításon. De ez a hűvös levegő inkább csak a sűrűn lamellázott forgólapátoknak köszönhető, de kvázi hűtött hideg levegőt nem érezni a kifújó nyilláson. A gyanumat mégjobban alátámasztani látszik, hogy nincs kondenzvíz a kifolyónál, azaz hűtés sem valószínű, hogy van. Szóval a kérdés az STO ETA?: mit látunk a bekarikázott területen a hűtőmotor mellett? Nyilván egy kondit, csak éppen milyen típusut és értéküt, mert az az idők során az sajnos lekopott róla. Viszont szemmel láthatóan ő is durván megfáradt egy kicsit a nyomós ok lehet a kompresszor nem megfelelő működésére. Mivel alapos szemrevételezés után más hiba nem látszik, ő lesz az első számú gyanusított. De ha bárki találkozott már ilyen hibával, akár ebben a márkában, akár más típusú gépnél, az kérem ossza meg velem velünk a tapasztalatait. Előre is köszönöm az észrevételeket.
Szép Estét mindenkinek! Sziasztok! hoztak ma hozzám a címben említett kávéfőzőt. Ezt produkálja: https://www.youtube.com/watch?v=tEwd-oOB6cA azaz bekapcsolom zöld lámpa azonnal villog. több óra után sem alszik el. Légtelenitést megcsináltam, Ecettel átmostam átfolyás mérő kitakaritva mikrokapcoslók jók. a szeparátor vagy mi a szösz a neve ott áll meg és úgy dolgozik ahogy kell neki Amit nem csinál. szerintem sok idő alatt füt fel. (4-5 perc is) mire a gözcsapon 40-70 fok körüli víz jön. (gőz soha) Szivattyú jo ez a videon is látszik. És kávét sem darál. ezt nem tudom hogy azért mert el sem jut addig a szakaszig vagy azért mert ez a baja. motor átforgatható külső tápról forog Előre is köszönöm a segítségeket és a tippeket hogy mit nézzek meg rajta
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::