elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

WHIRLPOOL AWG 212 WH WP

WASHING-MACHINE - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
323.4 KB
Page
5
Category
WASHING-MACHINE  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

WHIRLPOOL AWG 212 WH WP service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


Üdv.Nagyok! Problémám megoldásához kérnék segítséget! Tárgyban elmlitett mosógépünk megadta magát.A programok végén lévő centrifugálást nem végzi el, de ez nem rendszeres. Szóval próbáltam becsapni úgy, hogy az utolsó centrizés előtti öblítés előtti centrifugálást próbáltam kikényszeríteni, de ezzel is lukra futottam. A szivattyú szűrő OK.Légcsapda csöve OK.,tehát az öblítővíz leszivattyúzva az üstből.Az érdekes az, hogy eddig 4 kg körüli ruha meg sem kottyant a gépnek.Most csak lazítja, lazítja és felpörgeti, majd kezdi előröl...és most jön a svéd csavar. Ha a dobban lévő ruhák legalább felét kiveszem a dobból és úgy próbálom a centrizést, akkor hajlandó rá a mocsok. Így két-három részben kell centrifugázni. Epromot ezzel kizártam és a PRK egyéb részeit is.Talán a főmotorban van a köszvény?! Segítséget kérek!Köszönöm! bf
Sziasztok! Nevezett géppel kínlódok vagy két napja, állítólag garancia lejárta után nemsokkal tönkrement és azóta áll. Szép állapotú és megjavíttatnák "olcsón", ha lehet. A hiba hogy egyetlen programon se megy végig. Ha beállítom egy adott programra, vizet beenged, elkezdi a mosást, vizet melegít, motor forgat, vizet kienged majd leáll és úgy marad. Centrifugálás abszolút nem megy, még ha oda állítom sem. Itt vizet beenged, öblít, vizet kienged majd forgat a motor egy párat lassan és leáll. Amit idáig megtettem: Motort átnéztem, szénkefék jók szinte újak, portól kifújatva tisztítva, fűtőbetét mérve jó, a prk.-ban érintkezők megtisztítva, 1uF/275V cserélve, eeprom újra írva, a panelon semmi rendkívülit nem találok, mégsem működik rendesen. Lehet a proc. hibásodott meg?
Sziasztok, fent említett masina mosás után nem adott életjelet. Elhoztam az elektronikát (Bitron L2158). Kicseréltem az lnk 304-et,az induktivitást, az R020 22 ohmos ellenállás 35 ohm körülire hízott. A csere után életjel továbbra sincs. Hibás alkatrészt nem találok. DZ06 zéner tűnik kicsit gyanúsnak. Van egy Ivensys L1373 panel itthon, nem tudom mennyire kompatibilis a 2 vezérlő? Köszönöm!
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::