elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

WHIRLPOOL AWO D 43135

WASHING-MACHINE - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
2.9 MB
Page
20
Category
WASHING-MACHINE  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

WHIRLPOOL AWO D 43135 service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


Kedves lakók! Múlthéten költöztem fel végleg Budapestre a VII kerületben sajnos még a közlekedés nehezen megy. Egy ismerősöm mosógépe megadta magát a vezérlő panelba el puhant egy Triac (ACS108 5S) kicseréltem és egy 270 Ohm szakadt SMD ellenálást is nos ez vezérli a szivattyút.Csere után a szivattyú motor hangosan krepált kb 10 másodpercig és elpuhant ismér a triac szivattyú motor menetzárlatos kissé büdös égett szaga is volt a motornak.Azt szeretném kérni hogy tudtok egy olcsó beszerzési boltot ajánlani? Egy univerzális csavaros Askoll szivattyú kellene 30-40W eddig Szigethalmon találtam a legolcsóbban 3.300 ft ért de oda nincs időm kimenni Segítséget köszönöm! T:Zsolt Sziasztok! Köszönöm a segítséget vettem az Orczy-ba Askoll szivattyút és a vezérlő panelba triac-ot+egy szét égett SMD ellenálást a gép kiválóan működik :)
Sziasztok ! A Whirlpool AWE9107/1 mosógépnek először a kijelzője romlott el . Az ügyfél , saját bevallása szerint , továbbra is mosott a mosógéppel . Sok mosás után , most maga a mosógép romlott el . Az előlapja került hozzám .A kijelzőn nem a mosógépnek megfelelő számok ...stb vannak , hanem egy badarság . Mivel nemrég nem ilyen olasz , de nagyon hasonló Whirlpool kijelzős mosógép előlap járt nálam , ezért a jó kijelzőről is teszek fel képet . A segítségeteket kérem a javításhoz ! A kijelző panelon , már átforrasztottam a kijelző lábait . Az SMD uP lábait . Mivel nincs csere panelunk , ezért a kijelzőt (és) a fő panelt (is) jó lenne megjavítani !(?)Az ügyfél arra is hajlandó hogy "le butítsuk" a mosógépét . Egy másik , sokkal egyszerűbb , jó előlapra cseréljük a kijelzős előlapot .Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket .Üdv jano Sziasztok ! Konzultáció után , kiderült , hogy jó kijelző panel és megfelelő szoftver nélkül , nem megoldható . Köszönöm . Üdv jano http://kepfeltoltes.hu/151204/a_felirat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/151204/kijelz__j__feliratok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/151204/cimke_nyom_gombos_panel_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/151204/el_lap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/151204/f__panel_A_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/151204/f__panel_F_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/151204/h_toldal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/151204/kijelz__j__feliratok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/151204/kijelz__panel_F_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/151204/kijelz__rossz_feliratok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/151204/kijelz_s_panel_A_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/151204/nyom_gombos_panel_A_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/151204/cimke_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Üdvözlet! Fent említett mosógép a mosás megkezdésekor mikor feltöltené a dobot mindig kiszivattyúzza vizet és ezt a folyamatot ismétli. Mi lehet vajon a probléma?
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::