elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician
This site helps you to save the Earth from electronic waste! Downloading is free!
Thank you!

WHIRLPOOL POINT ADG 7340

DISHWASHER - SERVICE MANUALType: (PDF)Size
369.4 KB
Page
16
Category
DISHWASHER  -  SERVICE MANUAL

Sponsored link


Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?

Document preview

WHIRLPOOL POINT ADG 7340 service manual


Sponsored links

Click the preview picture to see bigger size.
The preview is worse quality than the original pdf.

This file is downloadable free of charge: ...processing...

Notice! You are not logged in, only 3 downloads per day possible for you. If you want to get repairing help or download more repair schematics please sign in or sign up by completing a simple electrical test or write your question to the Message board without registration.

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.

 
Relevant forum topics:


Szeretnék tanácsot kérni a következő mosógép javításába,a program kapcsoló körbe körbe forog és ez csak akkor szűnik meg ha természetesen ki kapcsolom a gépet.A villany motor működik a többi perifériákat ellenőriztem és rendbe is találtam. A következő lépést követe a nyomtatót áramkör ellenőrzése a hibásnak talált forrasztási hibákat át forrasztottam a panelon cseréltem a 1000uf 16v elkót mert kapacitás hiányos volt át mértem a panelon az összes smd ellenállást és kondít is, a triakok a panelon is jók mind a BTB, Z0-103 MA.A panel vissza a gépbe a gép újra indít és a hiba még mindig fen áll ugyanazt csinálja körbe körbe forog a program kapcsoló.Az volna a kérdésem hogy még mi okozhatja ezt a hibát.Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Nevezett géppel kínlódok vagy két napja, állítólag garancia lejárta után nemsokkal tönkrement és azóta áll. Szép állapotú és megjavíttatnák "olcsón", ha lehet. A hiba hogy egyetlen programon se megy végig. Ha beállítom egy adott programra, vizet beenged, elkezdi a mosást, vizet melegít, motor forgat, vizet kienged majd leáll és úgy marad. Centrifugálás abszolút nem megy, még ha oda állítom sem. Itt vizet beenged, öblít, vizet kienged majd forgat a motor egy párat lassan és leáll. Amit idáig megtettem: Motort átnéztem, szénkefék jók szinte újak, portól kifújatva tisztítva, fűtőbetét mérve jó, a prk.-ban érintkezők megtisztítva, 1uF/275V cserélve, eeprom újra írva, a panelon semmi rendkívülit nem találok, mégsem működik rendesen. Lehet a proc. hibásodott meg?
Üdv! A fenti masina a sajátom. Első menetben öblítés előtt állt le, most már el sem indul. A 3. és a 4. led világít a pirossal együtt. A doku szerint a motor jeladója nem ad jelet. Hogy adna, hisz nem is forog :). A javítás nem hinném hogy gondot okoz, de mivel nem háztartási gépekkel foglalkozom, ezért a szakavatott kollégákat kérdezném hogy van-e kimondottan típushiba ennél a szériánál. Megkímélnétek pár fölösleges körtől. Köszönöm!
 
Similar manuals:
 
More useful contents:


If you want to join us do not hesitate just register to the site (fill up a simple electricity test)
You can write in English in the forum no need hungarian translation!


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::